Presidenten är försvunnen E-Book


Presidenten är försvunnen - James Patterson, Bill Clinton pdf epub

PRIS: GRATIS

INFORMATION

SPRÅK: SVENSKA
HISTORIA: 2019-07-03
FÖRFATTARE: James Patterson, Bill Clinton
ISBN: 9789188919090
FORMATERA: PDF EPUB MOBI TXT
FILSTORLEK: 5,37

FÖRKLARING:

"Årtiondets politiska thriller." Lee ChildUSA:s president försvinner spårlöst.Världen är i chock.Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana.Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen."Den här boken flyger som Air Force One. Stort och snabbt. Clinton och Patterson är en drömkombo. Två fantastiska berättare, en från insidan och en från utsidan, båda i topp. De tar med oss på en otvivelaktigt gripande resa i maktens och politikens korridorer. Den här boken undervisar lika mycket som den underhåller." Michael Connelly"Ett förstklassigt samarbete mellan ett par riktiga proffs! Fängslande från första sidan." David Baldacci"Presidenten är försvunnen är en stor och imponerande roman som kombinerar spänning med en autentisk inblick bakom kulisserna i Washington. Jag slukade den under en sittning. Det kommer du också göra." Harlan CobenBill Clinton är före detta president i USA. Presidenten är försvunnen är hans första deckare.James Patterson är en av världens bäst säljande författare. Han bor i Florida med fru och barn.

...orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen ... Presidenten är försvunnen / Ljudbok - Axiell Media ... . Presidenten är försvunnen av Patterson, James: Årtiondets politiska thriller. Lee Child USA:s president försvinner spårlöst. Världen är i chock. Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana. Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inb ... Presidenten är försvunnen (Inbunden, 2018) • Se priser (5 ... ... . Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen. Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer.Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen. USA:s president försvinner spårlöst. Världen är i chock. Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana. Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten - men också de oändliga möjligheterna att ... Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen. Presidenten är försvunnen (Pocket) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 7 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! USA:s president försvinner spårlöst. Anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana. Det är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen.

Presidenten spårlöst försvunnen Reporter: Victor Stenquist , Martin Nilsson Publicerad: 23 februari 2014 kl. 12.55 Uppdaterad: 24 februari 2014 kl. 00.53 Presidenten är försvunnen. av Bill Clinton James Patterson (Ljudbok, Ljudbok, CD) 2018, Svenska, För vuxna Uppläsare Magnus Roosman. Upphov: Bill Clinton & James Patterson ; översättning: Olov Hyllienmark: Originaltitel: The president is missing: Utgivare/år: "Presidenten är försvunnen" är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten - men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen. Visa mer Så lyssnar du på Presidenten är försvunnen som ljudbok gratis! De flesta ljudboksstreamingtjänster har Presidenten är försvunnen i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar). Presidenten är försvunnen / Bill Clinton, James Patterson ; översättning av Olov Hyllienmark. Clinton, Bill, 1946- (författare) Alternativt namn: Clinton William Jefferson, 1946- USA:s president försvinner spårlöst. Världen är i chock. Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana. Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten - men också de oändliga möjligheterna att ... "Presidenten är försvunnen" är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga beslut...